Пупинова Куќа - Вевчани

Преглед

  • Назив: Пупинова Куќа - Вевчани
  • Категорија: Хотели

Рејтинг

од 3764
Популарност

Прегледи

3013

ПУПИНОВА КУЌА покрај ресторантскиот и музејски капацитет, располага со капацитет и нуди услуги за сместување. Трите соби со кои располага угостителскиот објект  се уредени во традиционален македонски стил и во комбинација со ресторанскиот дел претставува одлична можност за одмор и релаксација. Самата локација  во центарот на Вевчани обебзедува пристап до локалните кафулиња и продавници и лесен пристап од автобуската станица која е во непосредна близина на угостителскиот објект.

Информации за контакт:

Тел: 389 (0)46 798 602

Моб. +389 (0)70 870 292

Е-маил: pupinhouse@yahoo.com

ФБ профил:

https://www.facebook.com/pvevcani?fref=ts