Вила Алула

Преглед

  • Назив: Вила Алула
  • Категорија: Хотели

Рејтинг

од 3765
Популарност

Прегледи

2488

Апартмани “ВИЛА АЛУЛА“

Вилата од Алула е нов објект со интересна архитектура кој се наоѓа во центарот на Вевчани. Ги нуди сите хотелски услуги за пријатен одмор, од лусузно сместување, убава храна и пијалоци  ресторанот, па се до организирани посети на познати локации и планински врвови. Во моментите кога е потребно уживање во друштво со пријатели тука е и кафе барот, на приземјето од вилата.

 “Вила од Алула“ располага со луксузно уредени соби со посебно купатило. Вилата располага со: 8 двокреветни (трокреветни) соби опремени со: мини бар, кабловска ТВ, телефон и интернет.

Според Вашите желби и избор, разновидна и ексклузивна понуда, врвен квалитет, истовремено љубезност  и  услужност.
Удобни, интимни, благопријатни, стилизирани ентериери.

Неверојатен спој на традиционалното и модерното.

Доминантен и импресивен поглед на поблиската и подалечната околина.

Дојдете и уверете се нема да зажалите и нема да заборавите!

 

Tel/fax: +389 (0)46 798 180
Mob: +389 (0)76 205 205

6335 Vevcani, Macedonia
e-mail: contact@villa-alula.com
www.villa-alula.com