Апартмани Во Извор

Преглед

  • Назив: Апартмани Во Извор
  • Категорија: Хотели

Рејтинг

од 3764
Популарност

Прегледи

2597

 Апартмани “ВО ИЗВОР“ Вевчани

 

Вгезден во прегратките на познатите Вевчански извори, во белината на пенливите води кои ти го одземаат здивот и ти ја полнат душата заедно со мирисот на дивите јаготки и горското цвеќе – ете тука, во “Рајот“, се наоѓа ресторанот “ВО ИЗВОР“.

Ресторанот ,,Во Извор“ располага  со 4 двокреветни супер  модерно опремени соби за ноќевање.

Контакт:

Јово Србакоски

Моб:071 241 427

Email: voizvor@yahoo.com