ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ТУРИСТИЧКА ТАКСА

Преглед

  • Наслов: ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ТУРИСТИЧКА ТАКСА
  • Автор: Општина Вевчани
  • Тагови: новост, општина, вевчани, граѓани, важно, известување
  • Датум: 25/02/2014

Рејтинг

од 4072
Популарност

Прочитана

3426