Почитувани,

Ве известуваме дека во понеделник 15.11.2021 година во периодот од 09:00 ч. до 12:00 ч. на целата територија на општина Вевчани ќе има прекин во снабдувањето со електрична енергија, поради изведување на работи на далековод.
Со почит
Општина Вевчани