+389(0)46784640 contact@vevcani.gov.mk
Почетна

Почитувани;
Општина Вевчани во рамките на проектот кој го спроведува Еко Свест, го унапреди и подобри општинскиот WEB портал,  Новата WEB страна е изработени според најновите стандарди за информирање и достапност на информациите.