+389(0)46784640 contact@vevcani.gov.mk
Почетна

Култура

Културата и традиција се нераскинлив дел од историјата на Вевчани. Во продолжение ќе бидат наведени само некои од активните негувачи на културата, културното наследство и традицијата на Вевчани.