Градежната офанзива во Вевчани не запира. Завршена е реконструкцијата на фасадата на зградата на Општина Вевчани. Општина Вевчани доби модерна, термоенергетска фасада со урбан лик како што доликува на една модерна урбана населба. Ова е објавата од ФБ страната на градоначалникот на Општина Вевчани, Сашо Јанкоски.