Денес започнаа градежните активности за изградба на пешачката улица „Ќежој“.
Продолжуваме со изградба на локалните улици и пешачки патеки низ Вевчани.
Со тоа ја продолжуваме кампањата која ви ја ветивме “Вевчани без кал”. Средствата за изградба на улицата „Ќежој“ со должина од 95 метри, се обезбедени преку Центарот за развој на југозападниот плански регион.