Во периодот од 21.02.2020 (петок) до 23.02.2020 (недела), ќе се врши асфалтирање на патот, во рамките на градежните активности кои се изведуваат на регионалниот патен правец Вевчани – Суво поле (Кореа). Заради непречено и квалитетно завршување на активностите, овие три дена за жителите на општина Вевчани, сообраќајот ќе биде пренасочен преку соседно Октиси за Струга, односно за жителите на Подгорци преку Лабуништа. Ве молиме за разбирање, бидејќи коловозот планирано е да се асфалтира преку цела ширина одеднаш, како би имале поквалитетен и подолготраен пат.

Ви Благодариме на разбирањето!