Утре, 26.07.2022г. ( Вторник ) во Мултикултурниот центар „ Коста Србакоски“ со почеток во 20:30 часот  свој конецрт ќе одржи Аница Нелоска – пијано во класата на проф. Верица Давитарова. Гости на концертот ќе бидат Јана Блажевска – сопран и Марко Китаноски – гитара.