Вчера, 26.07.2022 година во Мултикултурниот центар „ Коста Србакоски “  се одржа концерт на класична музика на младите и талентирани Аница Нелоска – пијано, Јана Блажевска – сопран  и Марко Китаноски на гитара. Прекрасен перформанс на надежните музички имиња.