Почитувани, во рамките на соработката помеѓу општина Вевчани и ODW-ELEKTRIK, а во врска со потребите од нови вработување во компанијата, Ве повикуваме и охрабруваме сите заинтересирани да аплицирате на повикот за вработување во ОДВ-ЕЛЕКТРИК Македонија.