Почитувани,

Од страна на екипите на ЕВН, известени сме дека на ден 17.09.2019 год.(вторник) поради интервенција на дистрибутивната мрежа, жителите на општина Вевчани кои се снабдуваат со електрична енергија од трансформатор „Костојчини“, нема да имаат електрична енергија во периодот од 09:30 до 14:00 часот.